Je koopt rechtstreeks van de bouwheer

Bij Woonkomfort koop je rechtstreeks van de bouwheer, zonder tussenkomst van externe makelaars of andere partijen. Elk project wordt strikt opgevolgd door zaakvoerder Johan Verbiest. Deze staat ook in voor alle klantencontacten en rondleidingen ter plaatse. Bij hem kan je als potentiële koper rechtstreeks terecht met alle mogelijke vragen. Hij volgt en behandelt elke verkoop persoonlijk.

Woonkomfort sinds 1994

Woonkomfort realiseert sinds 1994 woonprojecten in de Antwerpse Kempen en omliggende regio’s.

Zaakvoerder Johan Verbiest vormt de centrale schakel voor elk project. Hij selecteert de grond, overlegt met de architect over het ontwerp, financiert het project, volgt de voortgang van de werf op én staat persoonlijk in voor de verkoop.

Vanwege deze persoonlijke coördinatie en de intensieve betrokkenheid beperkt Woonkomfort zich tot een tweetal projecten per jaar.

Het persoonlijke contact met de bouwheer vormt een belangrijke kwaliteitsgarantie voor potentiële kopers. Je praat rechtstreeks met de persoon die de volledige verantwoordelijkheid draagt voor het project en over de nodige kennis beschikt.

Vaste samenwerking met aannemer ERA DOMUS

Al sinds de opstart meer dan twintig jaar geleden werkt Woonkomfort voor de realisatie van elk project samen met bouwbedrijf Era Domus uit Herentals.

Projectmedewerker Anne de Jong begeleidt alle kopers van Woonkomfort bij het maken van de juiste materiaalkeuzes. Zo gaat zij met je mee naar de keuken- en badkamerleverancier. Ook voor de keuze van vloeren en tegels mag je op de nodige begeleiding rekenen.

Kopers krijgen maximale flexibiliteit om hun woning of appartement volledig aan te passen aan hun wensen en verlangens.

  • Wanneer het bouwproject nog niet te ver gevorderd is én de veranderingen zijn technisch haalbaar, dan behoort ook het aanpassen van binnenmuren tot de mogelijkheden.
  • Ook voor het elektriciteitsplan en de inplanting van de verlichting garanderen we onze kopers een maximale vrijheid.