Waarom kopen bij Woonkomfort?

Een appartement of woning koop je niet elke dag. Wanneer je kiest voor een project van Woonkomfort, dan maak je gegarandeerd de juiste keuze. Onze woonprojecten blinken uit door hun strategische ligging, de stijlvolle architectuur én een kwaliteitsvolle bouw en afwerking.

Je koopt rechtstreeks bij de bouwheer

Zaakvoerder Johan Verbiest staat persoonlijk in voor de verkoop. Hij coördineert al sinds 1994 elk project van begin tot einde.
Wanneer je koopt bij Woonkomfort, dan kijk je de bouwheer rechtstreeks in de ogen.

Sterke prijs/kwaliteitsverhouding

De projecten van Woonkomfort kenmerken zich door een sterke prijs/kwaliteitsverhouding. Het volledige plaatje moet kloppen, zodat je als koper ‘waar’ krijgt voor je investering. Wij kiezen altijd voor duurzame en degelijke materialen.

All-in prijzen

Onze prijzen zijn zo volledig mogelijk all-in. Dit betekent dat er geen onaangename verrassingen volgen.

Bij meerwerken of aanpassingen mag je rekenen op eerlijke en correcte prijsaanpassingen. Deze worden vooraf duidelijk meegedeeld. 

Vast team voor elk bouwproject

Met het oog op een optimale kwaliteit, werkt Woonkomfort bij elke project volgens een vaste werkwijze en met hetzelfde team:

  • Zaakvoerder Johan Verbiest selecteert de grond en legt de krijtlijnen vast voor het project. Hij staat ook in voor de coördinatie en de verkoop.
  • Het architectenbureau Ar2 Architectenbureau uit Lier zorgt voor de architecturale invulling en de technische uitwerking.
  • Bouwbedrijf Era Domus uit Herentals realiseert het volledige project. Voor de afwerking werken zij samen met vaste onderaannemers. Anne de Jong begeleidt persoonlijk de kopers bij alle materiaalkeuzes.

100% betrouwbaarheid

Woonkomfort realiseerde succesvol al talrijke bouwprojecten. Voor elk project geldt een 100% voltooiingswaarborg via de Wet Breyne.

Elk bouwproject wordt gefinancierd met eigen middelen. Dit betekent dat wij niet afhankelijk zijn van externe financiering door de banken of voorschotten van kopers.

Zo beginnen wij pas te verkopen wanneer alle vergunningen rond zijn en de werken effectief van start gaan.

Wij beperken ons jaarlijks tot een tweetal projecten. Bij ons telt de kwaliteit niet de kwantiteit.

Geen 10% voorafbetaling

Anders dan bij vele projectontwikkelaars betaal je bij ondertekening van de verkoopsovereenkomst geen 10% op de waarde van je investering. Wanneer dit wel gebeurt, gaat dit om bedragen van 25.000 tot 30.000 euro.

Wij beperken het voorschot bij ondertekening van de verkoopsovereenkomst tot 5.000 euro. Pas bij afhandeling van de notariële akte betaal je de afgesproken koopsom.

Wanneer het appartement of de woning nog niet volledig afgewerkt is, betaal je à rato van de vordering van de bouwwerken. Je betaalt dus alleen wat er effectief gerealiseerd is.